kolmapäev, 15. veebruar 2012

SÕBRAPÄEV

Meie klass rääkis sõbrapäevast juba eelmisel reedel - terve päev. Kunsti tunnis said kõik lapsed käelabakujulise kaardi teha, kuhu kirjutati ka ilus soov sõbrale - need pani õpetaja klassi stendile kõigile imetlemiseks ja lugemiseks.

Eile toimus meie koolis SÕBRAPÄEVA tähistamine. Kool oli öö jooksul imeväel südameid erinevate soovide ja armsate piltidega täis saanud...

1. korruse koridori akendele oli üles pandud 1.-4. klassi õpilaste joonistatud/meisterdatud kaardid, mida hindasid erinevad õpetajad.

Hommikul 1. tunni ajal meisterdasid meie klassi tüdrukud Liis, Kirke, Marilin, Sille ja Helena Maria vahva postkasti. Peale seda valisime oma klassist postkasti tühjendaja ning loosi tahtel sai selleks Mayro, kes sai kaela südamekese. Tema ülesandeks oli vahetundide ajal 1. korruse fuajeest kirjakast klassi toimetada. Kastist jagas õpetaja kõigile kaardid ja meened kätte. Mõnus ootusärevus valitses klassis!!!

Päeva lõpus toimus 1.-4. klasside segavõistkondades viktoriin.

Meil läks ka seekord kenasti - võitsime ilusaima postkasti tiitli algklasside arvestuses ning suu said magusaks paljud viktoriinis osalejad.

Aitäh 2. klassile ja klassijuhataja Katrinile toreda päeva korraldamise eest!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar