kolmapäev, 9. mai 2012

LOODUSNÄDAL

NELJAPÄEV
Tänane päev oli planeeritud algklassidel looduse ning kevadmärkide pildistamise päevaks. Mõeldud, tehtud... 1. klassi õpilased jooksid 2. tunni lõpus ning vahetundides ümber kooli, et mõni tore kaader püüda.

Täna vaatasime ka vahvat filmi loomadest - "Jahihooaeg 2", kus härra Weenie omanikud otsivad jätkuvalt oma koerakest ning meelitavadki ta lõpuks koeraküpsiste abil metsast välja. Giselle'iga abiellumist pelgav Elliot kasutab seda võimalust ja räägib loo hirmast koeraröövist, et pulmi edasi lükata ja selle asemel koos sõpradega Weeniet päästma asuda. See aga pole eriti lihtne, kuna Elliot on jätkuvalt üsna suur kobakäpp ja teised koduloomad ei taha sugugi ühte enda hulgast tagasi metsloomade hulka lasta.

Jällegi oli lastel üks teistmoodi päev...

KOLMAPÄEV

Täna toimus algklassidel kooli lähiümbruses vahva maastikumäng, kus kümnes puntis oli vaja lahendada erinevaid loodusega seotud ülesandeid (leida okaspuu okkaid; leida 5 asja, mis vastavad järgmistele omadustele : libe, pehme, kollane, sirge, sile; lahendada ristsõna; ühendada numbrid, et tekiks pilt; harjutus ilmakaarte tundmise peale; kolme lause kirjutamine, kus kõik sõnad algavad ühe ja sama algustähega; pidid looduslikest materjalides pildi kartongile kleepima; lahendama salakirja; kirjutama helisid, mida võistkond kuuleb ning kirjutama, mitu erinevat lille õitseb koolimaja taga olevas peenras [lisapunkte andsid lillede nimetused]). Mäng oli põnev ning sigimist-sagimist oli palju.
Kõik saime tarkust juurde!
PS! Rohkem pilte näeb  KOOLI  AJAVEEBIST.

TEISIPÄEV
Täna tegid kõik algklassid 4. tunni ajal loodusnädala raames kooli ümbert leitavatest looduslikest materjalidest inimese kujutise asfaldile. Klassides moodustati kaks võistkonda, kus mõlemas tehti päris head koostööd ning tulemused olid toredad.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar