teisipäev, 22. mai 2012

LÕPUEKSKURSIOON

Täna toimus elamusõppe raames väljasõit kevadisesse Tallinnasse. Algklassid külastasid Tallinna Teletorni, kust vaade oli võimas. Torn oli väga kõrge - nägime metsasid; Tallinna vanalinna ja Läänemerd. Vanasti räägiti, et selge ilmaga olla näha ka Helsingi. Otsisime Raasiku kiriku torni, aga see ei hakanud silma, sest binokkel ununes maha... Multimeedia ekraanidelt saime uurida igavesti võimsaid vaateid, mängida harivaid mänge, joonistada, kuulata muusikat jne. Käisime ära ka vaateplatvormil. Kõige lõpuks nägime vahvat ja naljakat  3D filmi.
Teletorni hüüdlause -See on vaade, mida peab elus nägema. Veel enam – kogema! - peab igati paika!!!

Tegime tutvust ka Tallinna Botaanikaaiaga, kus giid tutvustas meile erinevaid kasvuhoonekollektsioone. Nägime Vahemere igihaljaid metsataimi, Ameerika ja Aafrika kõrbetaimi, vihmametsa lopsakat taimestikku, ning Austraalia ja Uus-Meremaa omapäraseid taimi.

Õues joonistasime vabas õhus, seda, mis kõige rohkem bonaaikaaias meelde jäi või meeldis. Pildid tulid omapärased. Joonistamisega käsikäes käis ka pisikese "linnupette" võtmine. Vabas õhus mängisime ka mõned tähelepanu- ja jooksumängud.

Meie teadmistepaun on nüüd veelgi suurem!


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar